Israel – Palestina

Helvetet på jorden just nu för palestinier då Israel tar alla tillfällen för att bomba Gaza till stenåldern.

Israel ÄR en ockupationsmakt och kommer alltid att vara det!! Israels mål ÄR att eliminera palestinier och ta över Gaza och hela Västbanken. Israel ÄR INTE intresserad av en tvåstadslösning och har aldrig varit det och kommer aldrig vara det , punkt slut!!

Dessa ständiga övergrepp på palestinier och I Gaza där bomber regnar över folk och djur. Djur drabbas lika mycket av kriget.

När palestinierna har hämtat andan händer det igen och Hamas skickar en raket som hamnar i Tel Aviv. Israel spänner sina muskler och det regnar bomber över Gaza.

Märkligt att inga bomber regnar över Västbanken utan där förs ”kriget” på annat sätt.

Palestinska familjer utsätts för nattliga räder där IDF-soldater går in i husen och vänder upp och ner på hela huset och papper krävs fram bla att palestinierna äger sina hus.

Israel river många palestinska hem. Olivlundar rivs upp eller bräns ner. Barn kidnappas och sätts i fängelse.

Om man vill ha mer information måste man gå till utländsk media då svensk media ägs till 80% av Bonnier och det är en judisk familj ock är inte opartiska.

Twitter är en källa men det finns även utländska tidningar som beskriver läget.

Jag hatar zionismen ock Netanyahu! Han är ju kriminell också och ska ställas inför rätta för korruption men pandamin satte käppar i hjulet.