Bechir Rabani – palestinier

Jag kom att tänka på honom häromdagen då han helt plötsligt dör i hjärtinfarkt 33 år gammal tre dagar innan han skulle dra ner byxorna på zionisten Robert Aschberg. Det är otroligt lätt att ta död på en person genom en överdos av kalium genom en injektion. Troligtvis genomfördes ingen obduktion eller en slarvigt.

Jag skrev i en tidigare blogg såhär:

Bechir Rabani, palestinier född i Syrien har anklagats för att vara nazist men inget tyder på att han var det. Aschberg är också delägare i EXPO icke att förglömma. Detta stinker värre en skunk!

Bechir Rabani, palestinier född i Syrien har anklagats för att vara nazist men inget tyder på att han var det. Aschberg är också delägare i EXPO icke att förglömma. Detta stinker värre en skunk!

När Bechir Rabani infiltrerade vitmaktrörelser blev han kallad för nazist men när en från EXPO gjorde likadant blev han kallad för hjälte. Vilka var det som kallade Bechir Rabani för nazist? Gissa.

EXPO är en rasistisk, zionistisk tidskrift som jagar rasister och vitmakt-rörelser i Sverige. Jag tycker att den värsta är Jonathan Leman. Dom ser inte folkmordet på palestinierna som ett folkmord och dom bryr sig inte om dom nazister och vitmakt-rörelser som finns bland bosättarna som bit efter bit äter sig in på Västbanken som terroriserar och river palestinska hem, river upp palestiniernas olivodlingar eller bränner ner dom. Gaza terroriseras hela tiden. Dom flesta bosättarna är amerikaner.

EXPO bedriver zionistisk propaganda i skolorna. Dom har ett program som finns på EXPO:s hemsida.


Bechir Rabani var ett mycket stort hot mot zionisterna i Sverige och i världen. Det han skulle avslöja om Robert Aschberg var så allvarligt att zionisterna såg som det enda alternativ som jag ser det var att eliminera honom. Det är vad jag tror! Det kommer jag alltid att tro! Man ska ha klart för sig att den zionistiska makten i Sverige inte går av för hackor. Dom har resurser och dom håller samman. Och dom hatar palestinier.

https://www.politicalirish.com/threads/four-government-critics-found-dead-in-sweden.24571/

Zionisterna håller ihop och mycket pengar har dom.

Om man har material som är riktigt farligt och har för avsikt att publicera sådant som kan innebära fara för en själv ska man hålla tyst tills det är publicerat och sen fly fältet för ett tag. Det gick väldigt illa för Barna Jack, Michael Hastings, Steve Kangas. Barna Jack skulle ha en föreläsning om hur lätt det var att hacka en pacemaker och Steve Kangas skulle avslöja Clintons smutsiga affärer.